Factuur Maken Overzicht van de Online Facturatie Programma's

Gratis Boekhouden en Factureren met BokBiz

bokbizBokBiz is een gratis online boekhoudprogramma dat veel van de functionaliteit biedt die ook door de betaalde administratie programma’s wordt aangeboden. Hoe dit kan? Zoals net gezegd, ze bieden bijna alle functionaliteit, maar niet alles. Voor de extra’s kun je betaalde modules aanschaffen. In de gratis versie heb je ook te maken met advertenties en wordt BokBiz vernoemd op de facturen. Maar als je hiermee kunt leven, dan heb je met BokBiz een goed functionerend gratis boekhoudprogramma. Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden en de extra modules.

Gratis vs Betaald

De gratis versie van BokBiz biedt genoeg functionaliteit om een goede boekhouding te voeren. Alles gebeurt online, dus niks installeren of downloaden en backups worden voor je gemaakt.

bokbiz facturen

In het bovenstaand plaatje zie je de interface van BokBiz, de basis functionaliteiten zoals we die kennen van facturatie software zijn aanwezig:

Meer dan genoeg dus om een simpele boekhouding te voeren.

Modules

Wil je net iets meer, dan is er de mogelijkheid om modules aan te schaffen. Ten eerste kun je twee modules aanschaffen waardoor als je niet gediend bent van advertenties:

Wil je graag je factuur kunnen aanpassen naar de eigen huisstijl dan kun je hiervoor ook een module aanschaffen van 1 euro per maand.

Daarnaast kun je modules aanschaffen voor de volgende functionaliteiten:

Op de website vind je alle prijzen voor de afzonderlijke modules.

BokBiz kun je prima gebruiken voor een gratis administratie en voor een paar euro per maand kun je modules bijbestellen. Wat voor wij bij een ‘compleet boekhoudpakket’ wel graag nog zouden willen zien is een module voor de eindejaar opgave voor de inkomstenbelasting.

Meer informatie over Gratis Boekhouden met BokBiz lees je op hun website


No Comments Yet


There are no comments yet. You could be the first!

Leave a Comment